Stucwerk

Tijd voor wat nieuws?​

Voor een strakke basis in uw nieuwbouw of huidige woning is het van groot belang dat de muren en plafond in topconditie zijn met professioneel stucwerk. Afbladderende verf en scheuren ontsieren de aanblik op jouw woning. Tijd voor een opknapbeurt van jouw (toekomstige) woning? Vraag dan uw vrijblijvende offerte aan bij Bados stukadoors- & afbouwbedrijf. ​

Kosten stucwerk per m2

Wat zijn de  kosten van stucwerk per m2? Deze vraag krijgen wij elke dag te horen. De kosten van stucwerk per m2 zijn geheel afhankelijk van wat voor soort u kiest. Ook de laagdikte is bepalend voor de uiteindelijke m2 prijs. 

In een renovatie woning kunt u er vanuit gaan dat de laag dikker aangebracht moet worden dan de laag in een nieuwbouw woning.

Wil u graag weten wat de kosten per m2 ongeveer voor u gaat kosten? Gebruik dan onze handige prijsindicatie tool. Bent u geïnteresseerd in een offerte die u de exacte kosten weergeven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang de prijzen z.s.m. in uw mailbox. U kunt natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Onze offertes zijn:

  • Geheel vrijblijvend.
  • Gratis.
  • Binnen maximaal 2 werkdagen in huis.

Verder verlenen wij garantie over de door ons uitgevoerde werkzaamheden, en onze stukadoors:

  • Werken in een hoog tempo.
  • Zonder afbreuk aan de kwaliteit te doen.
  • Zijn betrouwbaar

Wilt u uw woning in Groningen graag laten stuken door onze stukadoor? Maar u wilt dit laten uitvoeren door een goedkope stukadoor? Dan kunt u nu op de prijs van uw project besparen! 

Vraag snel, in 3 stappen en geheel vrijblijvend een offerte aan bij bados stukadoors- en afbouwbedrijf.

U krijgt direct inzage in de kosten van ons werk. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Stucwerk van hoge kwaliteit