Werkzaamheden

Werkzaamheden

Ter voorbereiding stuken wij uw muren voordat je deze gaat behangen of betegelen. Het stucwerk dient dan als basis en ondergrond. De muren worden glad en recht gemaakt door de stukadoor, zodat er gemakkelijk betegeld of behangt kan worden. Hierdoor krijg je een strak resultaat. Meer informatie.

Met Airless spuiten kunnen we super strak werk leveren. Airless spuitwerk is een goeie en snelle manier van het structuur en streeploos schilderen van uw wanden en plafond. Meer informatie.

Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen. Sierpleisters zijn een zeer praktische en mooie afwerking die van modern tot klassiek bij ieder huis en elke stijl past. Onze stukadoor levert super strak werk voor elke woning of kantoorpand! Meer informatie.

Vloeren om op te dansen. te spelen, te liggen, te eten of te werken. Kortom: vloeren om op te leven. Designstone is een decoratieve afwerking voor uw wand, vloer en meubels.  Meer informatie.

Raapwerk staat voor het strak en vlak maken van ruwe wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gipsmortel. Bij dunnere lagen wordt gesproken van pleisterwerk. (bijvoorbeeld glad stucwerk) De raap laag is als het ware de eerste basislaag over het metselwerk heen. Meer informatie.

Bij fijn schuurwerk worden de wanden afgewerkt met een handgips, gemengd met heel fijn zand. Door de schurende ronddraaiende afwerking ontstaat er een soort wolkjes effect. Een schuurwerkwand is dan ook altijd uniek, aangezien iedere stucadoor een eigen schuurbeweging heeft. Meer informatie.

Afbouw bedrijf Groningen, stucadoor, stukadoor, stucwerk, Airless latex spuiten

 

Bados afbouw is een stukadoors- en afbouwbedrijf gevestigd in Haren (Groningen). Ons werkgebied beslaat de provincie Groningen, het oostelijk deel van Friesland en de kop van Drenthe. 

Bados is het stukadoorsbedrijf in Groningen waar  vakmanschap en heldere afspraken bij elkaar komen.  De stukadoor is pas tevreden als de muur of het plafond echt strak is. Afspraken worden helder omschreven in de offerte die tijdens een bezoek wordt opgenomen. Ook in een offerte laten wij geen gaten en kieren over, want Bados gelooft in: “harde afspraken en zachte relaties.” Bados doet al het stucwerk, sierpleister en spuitwerk als aangenomen werk, waardoor het niet meer kost dan is genoemd. 

Stucwerk is werk wat de basis legt voor een jarenlange strakke muur. Voor stucwerk is dan ook een vakman nodig die weet waar een huiseigenaar echt blij van wordt. En dat is een strakke muur, voor een juiste prijs. Benieuwd wat klanten over ons te zeggen hebben? Bekijk dan onze reviews op www.werkspot.nl

Bados is het stukadoorsbedrijf in Groningen waar vakmanschap en heldere afspraken bij elkaar komen. Stucwerk ✓ Sierpleisters ✓ Spuitwerk ✓ Bereken uw prijs. Kosten stukadoor, goedkope stukadoor Groningen, prijzen stukadoor.