Fijn schuurwerk

  • Warme sfeer en een chique uitstraling 
  • Schuurwerk al mogelijk vanaf 19,50 euro p/m2
  • Verschillende wandafwerkingen
  • Verschillende kleuren 
  • Snel, egaal en strak! Hoeft niet overgeschilderd te worden
  • Geschikt voor vochtige ruimtes

Wand- of plafondafwerking

Fijn schuurwerk is ideaal als wand- of plafondafwerking (of allebei) in een huis of kantoor, om zo bijvoorbeeld een warme sfeer of een chique uitstraling te creëren. Fijn schuurwerk is licht korrelig van structuur en wordt door een stukadoor afgewerkt met slagen. Hierdoor ontstaan er bepaalde patronen in het fijne schuurwerk die een warme en chique sfeer doen ontstaan. Bados afbouw kan voor u geheel unieke wanden en plafonds afwerken zoals u dat wenst. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hele vlakke wandafwerking, maar u kunt er ook voor kiezen om de wandafwerking wat korreliger te laten zijn.

Fijn schuurwerk kent enkele grote voordelen die het aantrekkelijk maken om voor deze manier van plafondafwerking te kiezen. Het grootste voordeel dat ons stucadoorsbedrijf kan noemen, is de unieke stijl die tot uiting kan worden gebracht. Een ander groot voordeel is dat fijn schuurwerk egaal opdroogt waardoor het niet meer overgeschilderd hoeft te worden door een stukadoor. Schuurwerk kan overigens in verschillende kleuren worden aangebracht. Bovendien neemt fijn schuurwerk vocht goed op, dus deze manier van wandafwerking is uitermate geschikt voor vochtige ruimten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van fijn schuurwerk? Neem dan vandaag nog contact op met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan!