Sierpleisters

Wat zijn sierpleisters?

Sierpleister is een afwerklaag voor bestaande muren. Het is een verzamelnaam voor verschillende soorten stucwerk, zoals spachtelputz, miniputz, marmerpleister en granol, maar ook schuurwerk. Dus bent u op zoek naar kwaliteit en een scherp geprijsde stukadoor voor uw project rondom Groningen? Vraag dan uw vrijblijvende offerte aan bij Bados stukadoors- & afbouwbedrijf.

Wanden en plafonds afwerken groningen

Kosten sierpleister per m2

De kosten voor sierpleister inclusief het laten aanbrengen door een stukadoor is overal verschillend. Je hebt de keuze uit 3 soorten die diverse patronen geven, namelijk: rustiekputz, spachtelputz en tot slot granol. Qua prijs zijn ze nagenoeg gelijk, maar het verschilt natuurlijk per persoon wie wat mooier vindt. Benieuwd hoeveel het ongeveer gaat kosten? Dan kan je gebruik maken van onze handige prijsindicatie tool. 

De sierpleister prijs hangt af van de
volgende keuzes

Keuze 1: Kies je soort sierpleister

Er zijn verschillende soorten sierpleisterwerken om uit te kiezen, alle met een andere uitstraling. Qua prijs is er geen verschil tussen deze 3 sierpleisters, het verschilt natuurlijk weer per persoon. Daarom is het natuurlijk handig om te kijken wat nou echt bij jou past. Hier denken wij graag ook over mee.

Keuze 2: Sierpleister op een klein of groot oppervlak ?

De grootte van het oppervlak bepaald de prijs per m2, als wij  een groot stuk moeten stuken is de prijs per m2 lager dan wanneer wij een klein oppervlak gaan stuken. Wij werken namelijk efficiënter als wij een grotere oppervlakte in een keer kunnen doen.

Ook kan de prijs per m2 hoger zijn als er veel  hoeken of lastig bereikbare stukken zijn. Dit komt omdat hier meer tijd in komt te zitten dan bij vlakke stukken.

Keuze 3: Extra opties voor sierpleister

En tot slot zijn er nog een paar extra opties die wellicht gelden voor jouw sierpleister project. Zo kan de prijs oplopen als er schuurwerk en/of raapwerk  moet worden verricht. 

 

Denk goed na over de kleur

Soms is een kleur als het er eenmaal op zit, veel donkerder dan van tevoren ingeschat. Denk hier goed over na en neem de hoeveelheid licht inval en andere factoren die dit kunnen beïnvloeden, mee in uw besluit. Als gevolg voorkomt u hiermee teleurstelling of extra werk en kosten. Hier een handige website voor inspiratie.

Sierpleister kleuren groningen