Over Bados

Wij zijn een stukadoors en afbouwbedrijf gevestigd in Haren (Groningen). Ons werkgebied beslaat de provincie Groningen, het oostelijk deel van Friesland en de kop van Drenthe.

Bados is het stukadoorsbedrijf in Groningen waar  vakmanschap en heldere afspraken bij elkaar komen.  De stukadoor is pas tevreden als de muur of het plafond echt strak is. Afspraken worden helder omschreven in de offerte die tijdens een bezoek wordt opgenomen. Ook in een offerte laten wij geen gaten en kieren over, want Bados gelooft in ‘harde afspraken, zachte relaties’. 


Klanten van Bados zijn particulieren die niet voor verrassingen willen komen te staan.  Bados doet al het stucwerk, sierpleister en spuitwerk  als aangenomen werk, waardoor het niet meer kost dan is genoemd.


Stucwerk is werk wat de basis legt voor jarenlange strakke muur. Voor stucwerk is dan ook een vakman nodig die weet waar een huiseigenaar echt blij van wordt en dat is een strakke muur voor een juiste prijs.


Bados is een goede stukadoor voor een strakke prijs.
 • Stucwerk

  Onder stucwerk verstaan we het traditioneel pleisteren van uw wanden en plafonds. Raapwerk, (fijn-)schuurwerk en pleisterwerk zijn enkele voorbeelden hiervan.  U kunt er voor kiezen om uw muren behang of sausklaar te laten op leveren.

 • Sierpleister

  Sierpleister is een decoratieve afwerking van uw muren. Dit is in veel verschillende korreldiktes te verkrijgen. Ook kunt u er voor kiezen om sierpleister in de door u gekozen kleur te laten uitvoeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn; spachtelpleister (spachtelputz), Metalic sierpleister, enz.

 • Spuitwerk

  Bij airless spuiten worden er één of meerdere lagen latex aangebracht. Dit geeft een super strak eindresultaat en u hoeft zelf niet meer te sauzen. Deze methode is vele malen sneller dan traditioneel sauzen en het eindresultaat
  is egaler.